New Partnership – Team Property

YLDR kan stolt presentera ytterligare ett nytt samarbete! Den här gången är det Team Property som valt att jobba tillsammans med oss!

Som ett första steg i samarbetet har YLDR fått uppdraget att designa matchtröjorna till Team Propertys CS:GO lag. Tröjorna är YLDR:s game PRO Jersey som valts på grund av sin höga kvalitet och att denne tillverkad i ett mycket tunt och luftigt material.

Mathias Hautala team manager för Team Property är nöjd med det nya samarbetet.
-Jag är mycket förväntansfull vilka positiva effekter detta kan leda till för vår organisation. YLDR har visst stort engagemang och varit lyhörda för våra specifika önskemål.

YLDR:s VD Robin Backström är så klart också nöjd med det nya partnerskapet.
-Vi ör enormt glada över att Team Property valt att samarbeta med oss. De tillhör en av de organisationer som vi tidigt pekade ut som en potentiell partner. När nu affären är på plats ser jag det som ytterligare ett bevis på att vår affärsidé är stark och att vårt erbjudande är attraktivt på marknaden. Vi fortsätter nu, med oförtröttlig energi, vårt uppdrag med att hjälpa esportorganisationer runt om i världen att erbjuda sina spelare och fans esportswear som håller världsklass.

1 thought on “New Partnership – Team Property”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top